Tuinrenovatie

Uw tuin opnieuw renoveren is natuurlijk ook mogelijk omdat u bijvoorbeeld een andere woning heeft gekocht en de tuin staat u niet helemaal aan, maar u wilt wel bepaalde delen ervan behouden. Of u wilt uw tuin een andere functie geven, bijvoorbeeld een kinderhoekje, of een extra terras erbij. Of het is alweer jaren geleden dat u uw tuin heeft laten aanleggen of dat u dat zelf heeft gedaan en deze is hard toe aan een revitalisatie.In uw bestaande tuin kunnen wel elementen zijn die u wilt behouden, bijvoorbeeld bepaalde planten of bomen, of dat de bestrating opnieuw wordt gebruikt.

Er zijn diverse mogelijkheden beschikbaar. Een bestaande tuin aanpassen naar uw huidige eisen en wensen is vaak complexer dan uit te gaan van een nieuwbouw situatie.

Het vergt meer ervaring, creativiteit en vakmanschap om de bestaande tuin te veranderen met het behoud van de te behouden elementen.

Hoe kunt u dit het beste aanpakken? En wat zijn de kosten?

Ook is het mogelijk om de tuin met kleine ingrepen al een ander uiterlijk te geven, dan spreken we meer over een metamorfose.

Zoals andere plantenbakken op uw terras, bepaalde planten hergroeperen, een ander erf afscheiding.

Ga eerst voor u zelf na waar uw tuin aan moet voldoen. Dat kan zijn meer onderhoudsvriendelijk of een gezellige buitenkamer creëren door middel van een patio. Of u wilt een speel plek creëren voor uw kinderen of….

Ook de sfeer is belangrijk, wilt u een romantische tuin, een Engelse tuin, of bijvoorbeeld een minimalistische tuin.

Daarna bepaald u uw budget.

Tijdens een afspraak met ons kunnen we het bovenstaande bespreken om zo tot een passend tuin plan te komen wat het beste bij u past.
 
 
 

hortensia_annabe_4f8d5fe2e9924[1]

bieslook[1]
kopie%20van%20chimonanthus%20praecox[1]
rosa%20queen%20elisabeth[1]