Bestrating

Bestratingen:

Als u een andere bestrating in uw tuin wilt, een terras wilt vervangen of een oprit wilt vervangen of aanleggen dan zijn er ontzettend veel soorten waaruit u kunt kiezen. Het is dan niet makkelijk om een keuze te maken.
Afgezien van de kleur, het soort en van welk materiaal ze zijn gemaakt komt daar ook nog eens de prijs bij kijken.
Dat kan enorm varieeren.Wij kunnen u vrijblijvend adviseren wat de diverse mogelijkheden zijn.
Met alleen het kiezen en bestellen van de steensoort bent u er namelijk nog niet. Er komt wel wat meer bij kijken.
Het beste is om dat vakkundig te laten doen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.U kunt ook bij ons thuis alvast een kijkje nemen bij de diverse show borden van Buiter Beton.

bestrating

De beton klinker:

De economische betonklinker is bij uitstek geschikt voor een stevige oprit. Maar ook op een terras laat deze klinker zich van zijn allerbeste kant zien. Met de betonklinker kunt u werkelijk alle kanten op. Een halfsteensverband, een keperverband, een elleboogverband of een blokverband, het eindresultaat
is altijd een lust voor het oog. Ook omdat de betonklinker leverbaar is in een grote verscheidenheid
aan kleuren.

De gebakken steen:

Met de keuze voor een gebakken steen helpt u de natuur een handje. Immers, de baksteen wordt vervaardigd uit klei dat in ruime mate wordt aangevoerd door rivieren. Door de klei te winnen wordt het peil van de rivier verlaagd, waardoor die weer alle ruimte krijgt. Ook de fraaie Gebakken klinkers worden gemaakt van rivierklei. Dat geeft deze stenen een uitermate natuurlijk aanzien. De fraaie kleurstellingen dragen daar zeker toe bij.