Tuinontwerp en aanleg

Sfeervol…

Na een drukke dag heerlijk uitrusten op een zacht tapijt van gras.
Gezellig bijpraten op een beschut terras. Met de hele familie lekker dineren in het prieel. In een verborgen hoekje genieten van de zwoele zomeravonden.
De heerlijke geuren van de bloeiende borders opsnuiven.

Uw eigen tuin wordt om van te genieten!
Herkent u deze beelden of heeft u afgelopen zomer slechts gedroomd van dit soort tuinplezier? En dat terwijl de hovenier u tuinwensen heel vakkundig kan uitvoeren. Om volgend jaar echt van uw tuin te kunnen genieten, kunt u het beste op tijd een afspraak maken. Immers, de hovenier zorgt voor tuinplezier. 

Wij ontwerpen zeer kleine tuinen maar ook grote.
Wij kennen daar geen grenzen in, alles is voor ons weer een uitdaging om te doen. Als u een ontwerp van uw tuin wilt kunt u contact met ons opnemen om zo een afspraak te maken bij u thuis. Wij meten dan uw tuin op en bespreken de wensen met u. Daarna gaan wij aan de slag met die gegevens om een ontwerp te creeren dat volledig naar uw wensen is. Vervolgens komen wij weer bij u thuis om deze te bespreken. Aan de hand van dat gesprek zal er een offerte gemaakt worden die dan later weer besproken zal worden. En als beide partijen het er over eens zijn gaan we aan de slag om van uw tuin iets moois te maken.

15[1]14[1]